Siirry sisältöön

Muut pesupalvelut

Päiväpeitteet ja täkit ovat usein liian suuria ja hankalia pestäväksi omassa pesukoneessa. Meiltä löytyy isot rumpupesukoneet, joissa suurimmatkin kodintekstiilit peseytyvät puhtaan raikkaiksi.

Petauspatjan päällisiä voi pestä koneessa, jos pesuohje sallii sen. Voit tuoda meille myös koko patjan pesuun sisuksineen päivineen. Monissa petauspatjoissa on erilaisia pesurajoituksia tai jopa pesu kokonaan kielletty. Kokemuksemme mukaan useimpien niidenkin pesu onnistuu.

Haluatko hemmotella itseäsi? Tuo meille lakanasi pesuun.

Saat ne pestynä ja kauniisti mankeloituna takaisin. Lakanapyykkiä kannattaa tuoda vähintään 6 kg:n erä kerrallaan, niin pesuveloitus tapahtuu edullisella kilohinnalla.

Pesemme vesipesussa kaikentyyppisiä ja -kokoisia huonekalujen irtotyynyjä ja esim. veneiden ja asuntovaunujen patjastoja. Päällisiä ei tarvitse irrottaa, vaan tyynyt ja patjat tuodaan kokonaisina pesuun.

Ovatko työ- ja edustustilojen tekstiilit pesun tarpeessa?

Pesemme yrityksille mm. kaikentyyppisiä mattoja käytävämatoista käsinsolmittuihin arvomattoihin. Pesemme myös esim. mainostelttoja ja -katoksia, mainoslakanoita ym.